ANGEL INVESTIGATIONS

Vitaj milý návštevník, ktorý si zablúdil cielene, alebo náhodne na tieto stránky, týkajúce sa seriálov Buffy: Premožiteľka upírov a Angel. Tento web bol kedysi útočiskom pre celú česko-slovenskú komunitu, ktorá fandila týmto dvom seriálom, ich hrdinom, prežívala s nimi ich radosti, strasti a dobrodrúžstva.

Pokiaľ máte záujem pridať nejakú informáciu, poviedku, alebo vaše dielo súvisiace s touto tématikou, budeme vám veľmi vďační a určite ju sem uložíme a zaarchivujeme. V žiadnom prípade, ale nemôžete čakať na tejto stránke nejaké pravidelné updaty, skôr sporadické. Táto stránka je pomníkom a jej bývali tvorcovia žijú po toľkých rokoch inými životmi. Nezabúdajú ale na krásne chvíle, ktoré tu prežili a ktoré prežili s týmito seriálmi, preto sa rozhodli ju zachovať až do chvíle, pokiaľ to tieto free servery umožnia.


Na týchto stránkach sú umiestnené aj viaceré materiály získané z iných webových stránok, ktoré v priebehu rokov zanikli. Veľká vďaka za časť obsahu publikovaného na týchto stránkach patrí už zaniknutým stránkam www.buffy-angel.org a to za účelom vytvorenia archívu českej a slovenskej komunity Buffy a Angela, ktorá je už v súčasnosti vo veľkej miere neaktívna. Bližšie informácie o tejto hrobke nájdete TU.

Správajte sa na tejto stránke preto s úctou a rešpektom aká jej náleží a veríme, že sa opäť raz stretneme pri pokračovaní týchto skvelých seriálov.

Vaša redakcia






Nové poviedky
[09. február 2017]


Vďaka vám, naším návštevníkom, vám aj po niekoľkých rokoch dokážeme priniesť ďalšie novinky v podobe zachránených poviedok z bývalých stránok www.buffy-angel.org. Tentokrát nám ich na e-mail poslala Alice, za čo jej veľmi pekne ďakujeme.

Pridané poviedky:

Still the one
Po apokalypse
Smrt je můj dar, kruciš


zdroj: Alice / www.buffy-angel.org


Nové zaujímavosti
[22. január 2015]


Postupne pridávame na stránky zdroje, ktoré sa nám darí získavať a dopĺňname stratenú a zaniknutú databázu. Tentokrát pridávame niekoľko zaujímavých článkov, ktoré sa nám podarilo zachrániť z bývalých stránok www.buffy-angel.org.

Pridané zaujímavosti:

Koniec sveta... už zase?
Mytológia čarodejníctva
Symboly v Buffy
Williamové obete
Mytológia upírov


zdroj: www.buffy-angel.org


SŤAHUJEME SA!
[18. január 2015]


S poľutovaním oznamujeme, že náš čas na serveri Internet Centrum (ic.cz) sa uchýlil ku svojmu koncu. Tieto webové stránky na ňom fungovali už od roku 2006. Bohužiaľ, vlastníci serverov sa rozhodli zmeniť podmienky, za akých poskytujú webhosting a umiestnenie stránok na ich serveroch spoplatnili. Z daného dôvodu sme preto nútení sa presťahovať na novú adresu, aby sme náš web aj naďalej zachovali.
Po dlhom hľadaní vyhovujúceho webhostingu, sme sa nakoniec rozhodli zakotviť v prístave nazývajúcom sa Freehosting.eu. V súvislosti s týmto sťahovaním už ale viac nebude platiť pôvodná webová adresa týchto stránok (www.angelinvestigations.tym.sk), ale od 18.1. platí nová URL adresa:

www.angelinvestigations.wz.sk



Zároveň môžete využiť aj univerzálnu doménu:

www.angelinvestigations.tk



Serverom IC.CZ týmto ďakujeme za útočisko, ktoré nám 9 rokov poskytovali a veríme, že vy ako návštevníci sa budete rovnako dobre cítiť aj na novej doméne. Zároveň upozorňujeme, že nie všetky odkazy môžu byť funkčné, preto prípadné chyby hláste v kecálku! Ďakujeme! :)


zdroj: Angelus



. : : Archív noviniek : : .